Keluar lendir coklat.

Hai ibu2. Ada tak yang dalam ni dah keluar tanda lendir coklat n sakit sikit2 laa tapi bersalin lambat ?? Mksudnya 3 atau 4 hari selepas tu. #38weeks #firstbaby

2 Balas

saya keluar tanda 8/1 (tarikh due) bersalin 11/1 (post date 4h) tp sakit mengeras start 7/1.. keluar tanda pergi hosp bukaan 2cm.. 4 hari bukaan 2cm 😂 takpa.. alert tau mommy.. baby suruh standby tu 👶moga Allah mudahkan ❤

Haah ader... Sakit tu x kuat, lpastu yg kluar tu spot coklat skit2 jer... 4 - 5 hari jgak baru baby tu nk kluar #TAPSupermoms