perut bnyak angin

Saya nak tnya, sekarang baru 4 weeks, perut selalu berbunyi bunyi sbb angin. Dan kerap kentut. Normal ke ye? Mcm mna nak atasi perut berangin ni ye?

30 Balas

Samela sy..keje nak kentut je..pastu nak berangin je mase mule2 preggy..now da ok sikit..

Normal . Sy tgah pregnant ni pown kerap kentut 😅

3y ago

normal sis..sy pn mcm ty

Me too skang 19weeks still prot berangin xtau nk buay cmne da..mkn ubt kapur pn x jln

sama la kita sis.. 😅 sye just sapu minyak angin ..dan makan tepat pda msanyaa

5y ago

sye pakai yg hijrah punyaa. jenis sejukk jee

Normal tuh...sy pun asyik kentut..suami da biasa dgr pun..xkisah da dye

Haah sy pon mcm tu for the forst 4 week. Lps tu next week dh okkay.

5y ago

Angin tu tolak balik makan yg dia tak hendak... Kat rumah takpela, klau kat ofis segan laaa

normal. 😁 mula-mula preggy dulu pun selalu kentut. 😂

Normal klu agk truk sy ambil gaviscon... Ats saranan doc..

Sy 5weeks kerap berangin + kembung jgk

Hahha mmg begitu.. 🤭🤭