38minggu

saya nak tnya, macam mna tanda bersalin korang?.. mcm sya smpai sekarang takda tanda2 apa lagi.. tp start harini baby kerap mngeras, kdg sat sakit, sat tak sakit.. sapa yg tau, jom la kongsi pengalaman ..

13 Balas

saya keluar lendir coklat.rasa mcm nak dtg bln.jam1 pagi cek 1cm.jam2 pagi pecah air ketuban.belum rasa sakit lagi.jam4.30 pagi rasa sakit kuat tpi msh boleh tidur.jam 6.30pg saya bangun cek dah 6cm.jam8.30pg 10cm sakit dah kerap dan berganda sakitnya memang dah x tahan mcm nak berak😅 tup...tup...baby keluar.😍

5y ago

Aamiin...😊