minta pendapat

Saya nak tnya last period 8/9 tapi 4/10 aritu ada kua darah first day pink color ari ke 2&3 coklat2 lps 3ari period berhenti..saya xcheck upt lagi sbb takut kecewa..tpi ada tnda2 mcm pening pale,mual2,ngantok sllu,kencing kerap waktu mlm..ada tak mcm saya..pregnant ke tak ye..doakn saya ye ??

1 Balas

Sy sarankan sis pegi klinik pastikan sis betul-betul hamil atau tidak.lebih bagus ada kepastian daripada tiada.