Dua bulan tak period tapi UPT negative ?

Hye mommies semua..saya nak tanya ni..ada tak sape2 ada pengalaman mcm saya turn out sebenarnya pregnant?? last period saya 25/8 and saya sepatutnya period 24/9 or 25/9 mcm tu..tapi saya tak period..then bulan ni sepatutnya period 23/10..tapi sampai sekarang takda tanda2 nak period..UPT saya check semua negative..help me pleaseee..saya kena jumpa doktor amik ubat turun darah ke ye?? ???

2 Balas

G klinik dulu scan x pn ambik darah utk check hamil x..jgn cpt sgt mkn ubat turun darah..tkut klu2 hamil..

Better jumpa doc sis. Mcm sy kawen bln 4. Start xdtg period bln 8 smpai bln 11. Stiap kali buat upt negatif n xd tanda preg pun. Bila pegi jumpa doc scan, rupanya luar rahim n janin kembar sy dah xbernyawa. Doc bg ubat turun darah. Start dr situ period sy xteratur 😅😅 and now, sy masih usaha utk dptkan zuriat. Doakan sy ye semoga ad berita gembira 😊😊

2y ago

as soon get baby don't worry..God bless you 🙏