Upt samar2.. Tak pasti pregnant ke x..

kalau mcm ni pregnant x ye... dlm gmbar agak kabur.. last period 28hb july.. cek sbb weekend aritu kluar becak coklat 3 hari tapi tak banyak..

Upt samar2.. Tak pasti pregnant ke x..
2 Balas

klu period irregular kna lewat 3 mingu bru cek upt & sya prnh baca ada darah spoting2 ni tpi tdk positif..tnda ada pcos, cuba puan jumpa dktr laa

1y ago

itu laa.. bnyak kali sy cek... tapi samar2..ada hri xda line.. insha allah nnt sy g klinik utk cek.. tqq sis..

Next period supposed berapa hb ye?

1y ago

Try consult doc, any irregular discharge boleh disebabkan banyak faktor.