tolng jawapsoalan sya dekat bawah ini

Saya nak tny nie... Ibu2 knapa saya buang air besr kluar najis itam sngt2... Bila tny dctr... Dye jawap to norml.. Betl ke... Ank prtm x mcm to.. Ank ke dua nie... Najis saya brwrna itm... Saya kuat minum air masak bnyk..

11 Balas

sya pn mcm tu juga sis,megandung ank pertama&kedua tk mcm tu skli mngandung ank ke3 ni pnyala itam pastu buang angin pn bau ubat..dtmbahkn g sembelit huhu sabar sjala

5y ago

Btol to... Sis

Najis sy pun warna hitam jgk..memang normal sebab makan bila mkn iberet, najis warna hitam. Tanya doctor atau nurse memang normal warna tu.

5y ago

Oh tq sis

Najis jadi hitam sbb makan vitamin dari kk. Tu maksudnya badan kita dah serap vitamin tu.

5y ago

Sama2 😊

normal. satu lg sbb awak makan ubat iron tablet tu. itu yg hitam.

5y ago

Oky tq sis

Kesan dari makan ubat yg kk bagi . Normal.

Kesan ubt kk bg. Ok je slagi prut x memulas

5y ago

Wlcm

Sbb mkn ubt mse hamil.. normal..

Normal. Sy pon Sama najis warna hitam

5y ago

Oky tq sis

Normal sis. Efek ubat iron tu

normal sebab iron tablet