tertanya-tanya

Saya nak Tau .. sy Bru 4/5w. Tp msh brsama dgn psgn. (Hehehe) And then, Hari seterusnya, sy dapati dekat pantiliner sy ad darah cair. Bukan beku2 lh. Wrna pink cair. Normal ka tu bg mommies yg awl pregnant? Urmmm.

1 Balas

u kne jmpa doktor la ..tkt tu cuma spotting.. sbb kalo doktor diorg slalu ckp kalau blh elakkan bsma kalo kdungan maseh bwh 12weeks.. tp depend dgn kita sndiri jgk la.. ada yg kuat kdungn nya, ada yg x