gatal2

Saya nak tanya..saya mengandung 3 bln lebih..normal ke kaki tumbuh gatal2 mcm ni..baru jadi dlm smggu ni..mula timbul 1,2 je..mmg gatal sgt..xleh move on nk garu2..last2 jadi cmni..dah g jumpe doc..just bg cream n ubat tahan gatal je..ade sapa2 ibu mengandung sama mcm saya..mcm mana cara nk hilangkn rasa gatal tu erk..

gatal2
59 Balas

Setiap kali memgandung mmg ada je gatal2. Merenyam sangat sampai susah nak tidur. Saya elakkan garu takut lg.merebak dan berkudis. Selalunya mandi, sapu dengan air bancuhan cuka epal utk bilasan terakhir. Kemudian sapu vco@ evoo