hi semua mommies

Saya nak tanya,saya bru 6 w 1 dy..pagy tdy sbelm sahur saya ad p toilet sebb nak buang hds kecil.tp sebaliknya ad bleeding sikit.kenapa eh?

2 Balas

Dapat ubat kuat rahim tak? Saya pernah skali masa 4 weeks pastu tkde dah sbb terus ke klinik & amik ubat kuat rahim

2y ago

takde pun kak, just malam tu bru makn 1 biji acid folic then tiba"bngn nak sahur tue terus bleeding..sumpah saya takut,memang takut.tp pegy hosp x ada la pulak dia bg ubat tue

mungkin ada pendarahan sikit semasa proses penempelan. tapi kalau berterusan dan banyak, pergi klinik cepat2 ya

2y ago

semalam dha pergy hosp terus.doc kata xde pape.risau jga saya sbb frst time mmg xtau pape tentang preggy nie.then next week ad appoimnt lagi.