mommies mommies

Help me 😭😭saya dha 13 minggu makna nya 3 bulan eh?then pagi ad bleeding sikit.kenapa bgitu kenpa bgitu?walhal saya takd bersama dengan husb.tolonggla saya tkottt 😌bleeding nya x klua bnyk cikit je tp saya dha ghisaw plus pikir bukan" lagi #firstmom #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Pergi check awak. Awak dah buka buku kan? Nurse atau doktor mesti dah pesan tanda tanda yang tak normal kan. Sila pergi ke klinik atau hospital ya.

1y ago

Bawak buku pink tu pergi klinik atau hospital ya sis. Semoga dipermudahkan 🌹