Hilangkan kuning

Assalammualaikum mo tnya mcm mna mo ilngkn kuning bby semsa dhospitll,bby okey jk lncar menyusu buang air besr and kecl pun okey,semlm bby tidur dlm berpa mnit shja sebb blik" menyusu,jam 5 lebh mcm tu bru dya nyenyak tidur,sbelm dbby nyenyk tidur nurse ad chek kuning,tiba" kuning bbgy naik dri 114 pgi 174😣#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

klu ibu warded sekali dgn bby, mmg kena bg busy tiap 2 jam. kena kejut bby walaupun bby tgh tidur. ank sy kejap saja dkt wad sbb buat mcmtu.

11mo ago

ohh okey tqq for info,tpi sya kejt dya mcm mna pun,dya still nyenykk i cnt lah😭tpi sedih kta tngk dya tidur ad lmpng biru