Is 3in1 coffee selamat diminum during pregnancy?

Hi, saya nak tanyaa. I’m in my 8 weeks and second pregnancy. And sangat2 teringin nak minum coffee 3in1. Boleh ke minum? Anyone have any experience drinking coffee during pregnancy? Mind to share? ?

1 Balas

3in1 coffee tinggi kndungan gula sis. lgpun kafein tak elok tuk ibu mngdung. klau nk hilangkn rse ngidam tu mnum sikitt pn ok kot. sy slalu mnum y dlm tin tu wonda coffee tp sbulan skli je sbb ngidam huhu