Hilangkan Buasir

Saya nak tanya tips nak kecutkan/ hilangkan buasir? Pernah tak lalui masalah yang sama?

1 Balas

saya sampai tahap berak berdarah😭😭😭 . ssya just amalkan minum air masak secukupnya dan bnykkn makn buah dgn sayur . dari start lepas bersalin sampai anak dah 1y mcm tu , alhamdulillah dh back to normal . berak dh ok dh tak berdarah . and lubang bontot pun tak tebal or gatal or sakit time berak. kalau sebelm ni . nak berak msti takut sbb sakitnya ya allah 😭😭😭 .. masa dlm pntng kalau time berak sakitnya sampai menitik nitik susu badan😭😭😭 ..