Uri rendah

Hi saya nak tanya. Sy placenta previa type 1. So kerja2 berat mmg tkleh nk buat lah. Utk bersama suami mcm mne ya ? Doktor mmg ckp kne elakkan. Tapi dah berbulan dah sejak 6m ke atas ni sy tk bersama. Kesian dekat suami. Kalau slow2 je boleh ke ? Skrg 30w .

2 Balas

Consult semula dengan doktor. Mommy with placenta previa ni memang kena elakkan sexual intercourse sebab boleh mengakibatkan pendarahan from that activity. Kalau awak kesian kat suami, suami pun kena kesian kat awak dan anak dalam kandungan tu. Ada cara lain lagi kita boleh puaskan suami.

ikut nasihat Dr sis. tak pun awak tny Dr lain pulak