Uri bawah type 2 dan baby songsang 28w

Sy nk tanya , ada cara tak utk naikkan uri dan bg baby tak songsang ? Blh bersama suami ke , sy dari awal pregnant sampai skrg tak bersama , baru2 ni dia pun ada luahkan nak bersama tp sy baru tau keadaan uri ni , bahaya ke ?#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau uri kt bawah x digalakkan bersama. selalu tips2 yg sy baca adalah banyakk buat position sujud. sujud lama2. hari2 buat. elakkan bersama dulu buat masa ni sbb risau bleeding. kena bgtahu suami supaya suami faham

Klu uri kt bawah risau bleeding bila bsama.