S*X & INTIMACY

Hi semua. Maaf terpaksa anonymous. Saya nak tanya jika ada cara atau tips utk tingkatkan nafsu layanan bila suami minta utk bersama? Apa perlu buat dan elakkan? Skrg sedang pregnant 14weeks. Tapi saya perasan diri sendiri kurang “basah” bila bersama suami. Kadang tu mcm tak rela tapi sbb suami nak, so kita paksakan diri juga. Saya kesian dgn suami. 🙏 harap tiada yang kecam. #advicepls

2 Balas

minta suami lebihkan foreplay boleh cari teknik2 foreplay tp kadang2 sbb hormon mmg masa pregnant ni kadang2 kurg rasa nak bersama tu pastu minta suami jangan tahan lama sgt nak keluarkan air tu nanti kita yg pedih

pkai lubricant.