Selepas czer

Saya nak tanya siapa ada pengalaman lenguh belakang lepas czer even dah 2 years pun? saya tengah alami sekarang baring lama sikit mesti rasa lenguh sengal macamtu ??

11 Balas

saya pun operate alhamdulillah dah masuk 4 bulan bayi..kerap 1X2 kali lpas berpantang sruh tukang urut dtg rumah utk urut kaki..bahu..pinggang ..rasa lenguh2..basuh pinggan lame2 pun dh letih biru lama..huhu.. dah urut n buat exercise skit baru kurg..cume kene jaga mkn dan jgn selalu angkt berat..