Assalamualaikum dan selamat sejahtera... Saya baru belajar guna opk dan bbt..

Saya nak tanya sepatutnya.. hari kesuburan saya sama dengn gambar pertama.. tetapi bila saya update opk dan jugk bbt untuk hari niee kesuburan saya yang gambar kedua tukar tarikh dan mengatakan hari ini kesuburan saya.. macam mana ye saya dah pening... Mintak tolong sangt²

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... Saya baru belajar guna opk dan bbt..
2 Balas

apps hanya jangka. utk lebih tepat, kita kena kenal badan kita. OPK lebih tepat berbanding apps

11mo ago

badan saya... okey xada yang keluar macam kesuburan kering ja... okey baik terima kasih ye...

test opk

11mo ago

saya dah test.. tapi line xsama terang... mungkin belum masa lagi...