Saya nak tanya lah...

Saya nak tanya .saya dh 1 bulan miss period tapi tanya tetek sakit tak ada.tapi tanda rasa penat ,demam,susah berak,perut kembung,loya tu semua ada ..kelmarin chek2 kali 1line je.korang pernah rasa macam tu tak sebelum ni?

4 Balas

takut hormone ataupun ade ketulan kecil kat rahim . sebb sy kene mcm awk cakap . bile scan . ade cyst tapi 2 cm je . blh kecut klau dah mengandung dlm 5 bulan mcm tu ataupun amalkan asid folik yg kecutkan cyst tu . klau bukan sebab cyst . alhamdulillah . ape2 baik scan perut , kita boleh tahu ape msalah dan knape tak dtg bulan .

ye awak ... tetiba keluar period pulak tak ada rezeki nak cahaya mata...

hormon