3 Bulan

Nak tanya ibuii normal kaa baru masok 3 bulan tapi perut kerap rasa sakit macam nak datang period?ada yang pernah rasa macam tu tak? Kadangii risau jugak?

2 Balas

Saya selalu rasa macam tu. Doktor cakap normal kalo sakit sakit sikit tapi kalau sakit teruk, kena pergi jumpa doktor cepat cepat ya.

5y ago

Tu laa. Harap camtu laa. Aaaaminnn

Normal..sya skrg rasa mcm tu...baby dah start gerak2 dlm tu...dia gerak slow..x rasa pergerakan dia.cuma rasa mcm senggugut..

5y ago

Stakat ni baby okey. Thanks. Doakan saya dgn baby k. Awk pon, semoga awk dan baby sihat smpai akhir k