Haid lewat

Haid saya lewat 7 hari tapi upt negatif. Tiada mual atau loya, hanya Sakit Pinggang dan lenguh betis sahaja. Adakah saya hamil?

6 Balas

Saya dulu mcm sis, bila period lewat 2,3 hari terus buat upt dan tak lekat. Sis kalau nak lebih confident boleh refer doktor sis. Semoga dipermudahkan urusan, semoga diberikan berita baik utk semua ttc 🤍

tunggu dlm.brbrapa hari n minggu..sbb hormon kencing kdng2 fail untuk upt...if tak beli.clear blue

Hi sis.. Apa kesudahan nya? Sebab saya tengah alami yg sama sekarang..

try cek up hari ke 14 lewat period . semoga ada rezeki buat sis

mcm mna dh period ke sis pastu?

bila sis cek upt? Semoga ada rezeki sis