boleh ke?

saya nak tanya, saya baru lepas keguguran seminggu yang lepas. kalau esok saya bersama dengan suami boleh ke? ? kalau terbabas jugak, ada effect apa2 tak?

1 Balas

Brgntung pd kndungn yg ggur aritu bp week ? Mcm kwan sy. Ggur msa 26w. Kena rehat stahun dua. Sbb rahim perlu rehat. Ad sorg lg kwan ggur 15w..doc nsihat almost 6months utk cuba mgndung lg. Tkut rhim belum smbuh n kuat.

5y ago

Saya gugur kantung sahaja, baby tak menjadi. agak2 boleh ke eh?