Darah nifas

Hai salam, nak tanya. Saya keguguran 15/9 jadi darah nifas saya seminggu genap dah kering. Boleh ke kalau nak bersama suami dah? Ada yang tahu? Mohon bantu? Tq. #pleasehelp

2 Balas

boleh je sis , saya bersama dgn suami . Period sempat dtg skli je pahtu x period da sangkut yg kedua pulak . Due januari 2024😂

7mo ago

Yeke? Bila next period tu sis? Alhamdulillah rezeki. Allah ganti yang baru. Tahniah sis ❤️ saya doakan semuanya dimudahkan.

boleh je kalau berani.

7mo ago

Berani macam mana tu sis 😄🤭