Keputihan warna hijau

Hi... Saya nak tanya saya ada keputihan yg berwarna hijau... Pergi farmasi dapat ubat... Lepas makan ubat dah hilang keputihan tapi bahagian vagina saya jadi sangat kering... Dan sangat pedih macam terbakar semasa bersama suami... Kenapa ya? Ade ke cara untuk hilangkan rasa pedih tersebut... Terima kasih... Nak kata2 positif shj... Terima kasih...

1 Balas

normal sis itu memang side effect utk ubat keputihan. tp kesannya xkn kekal lama jgn risau ye. cara kurangkan kepedihan: 1. foreplay utk cukupkan pelincir semulajadi drpd puan. atau boleh cuba pelincir yg selamat utk kesuburan. jgn beli yg murah2 dkt online, bahaya. silap2 nanti muncul balik keputihan 2. pilih posisi yg puan rasa selesa & x menyebabkan rasa pedih tu. try and error

3y ago

terima kasih puan kerana berkongsi ilmu