DAH 22WEEK

Saya nak Tanya pendapat .. Saya dah 22week lebih .. sebelum ni semasa awal kehamilan Saya tidak tahu Saya mengandung tapi Saya dgn suaminya .. Selepas sahaja berhubungan I rasa pening dan muntah . Rasa mcm nak pengsan .. baru saya ada check saya tahu saya mengandung ..sejak Hari itu Kita dah stop berhubungan sebab semester pertama ... Masalahnya skrg I da masuk kew semester kedua 22week lebih... Selepas berhubungan sama jugak benda berlaku, selepas berhubungan I bangun terus rasa muntah pening , pitam .. sebenarnya boleh ke berhubungan semasa hamil apa sebabnya saya tidak dpat bersama ? Adakah badan Saya lemah atau ada masalah lain ... ? Ini I tanya pendapat sahaja ... Minggu depan baru saya ada check up . Kena tanya nasihat doctor jugak ....

1 Balas

Mungkin tu alahan u kot. Sbb boleh je berhubungan time hamil. Cuma ada sesetgh org xboleh sbb badan tak boleh terima atau alahan dia buatkan dia xboleh. Cuba try tanya doktor utk kepastian. Sbb banyak sy baca dalam ni katanya time hamil dia alahan pada suami.

5y ago

Alahan seperti muntah semua dah stop pada 4bulan .... Morning sekness sudah stop .cuma Selepas berhubungan baru saya rasa mcm tu terus muntah Dan pitam ....