atasi masalah keputihan guna daun sirih

saya nak tanya pendapat moms. saya prgnt week ke 24 . saya ada masalah keputihan dan gatal di area vigina . bolehkah saya menggunakan air rebusan daun sirih untuk mencuci. adakah ia dapat mengangu kandungan ya ?

1 Balas

Masalah keputihan tu datang drpd bakteria dalam vagina... sy refer doktor n doktor bg ubat insert, alhamdulillah pulih dlm masa sehari selepas insert. Ubat tu keluarkan semua keputihan yg ada.. lebih baik refer doktor..

4y ago

ouhh yeke alhamdulillah awk cepat baik . terima kasih ya