Dari kl pergi terengganu

Saya nak tanya pendapat, 14/10-15/10 nanti family suami ajak ke terengganu (saya dari KL) dan saya time tu dah 35minggu 3 hari. Semalam dah consult doc and doc tak sarankan pergi sebab baby kepala dah dekat bawah and risau apa apa jadi. Tapi family suami macam kata takda apa apa pun dan suruh juga pergi… so anda semua rasa camna ya? Kalau fikirkan memang matang 37weeks tapi saya pun macam risau juga dalam perjalanan ada apa apa ke apa kan sebab jauh la anggaran 6 jam dalam kereta hmmmm #sisbuntu #firsttimemom #ingintahu

10 Balas

Ikut sis ler kalau nak amik risiko thn pg la. Mcm saya pula even masa time trimester 2 haritu family suami smua pakar pg penang. Tp husband ckap kite tinggal kat shah alam je la duk rumah je lagipun saya pregnant katanya tak elok jlan jauh2 and penat. So kite dua laki bini duk kat kl je la hehe. Family suami je pg penang. Suami xnak amik risiko katanya