1st time Preggy

Saya nak tanya pada mommies semua, normal ke kalau kita xrasa apa2 time preg ni? Saya risau. Harini dah 7w3d & ni my 1st child. Saya takde apa2 alahan. Kalau nak cakap pasal mengidam pun rasanya xde. Cuma saya rasa risau, betul ke ada baby. Macam2 bad thought dalam kepala ni. ? Apa patut saya buat?

2 Balas

X sama semua org sis. Ade yg alahan ade yg okay je. Dont worry. Dont think too much nnt blh stress dibuatnya. Doa yg baik2. Be positive and take care ya 😁

5y ago

Syukur. Lega sikit dengar. Tq so much😘

Bersyukurlah takde alahan. Org lain sengsara morning sickness. Mengidam tu dlm tempoh 9 bulan. Ni Awal lagi. Take care

5y ago

Alhamdulillah. Tq so much sis😘