Discharge sikit at 12weeks (3month)

Nak tanya. Ni 1st time ada discharge mcm ni harini. Tapi takde bau. And dkt panties ni sikit je. Normal ke? Risau pulak. #firsttimemom #advicepls

Discharge sikit at 12weeks (3month)
1 Balas

Nampak mcm white dischrge je, tak nMpak coklat, nk lebih pasti, wipe dgn tisu kita punya vigina tu sis, atau time kencing tngk kluar ap, Insyallah tak da ap, semoga baik baik sja ya.

2y ago

Okay thank youuu. Saya wipe lepas tengok ada bende ni alhamdulillah takde apa apa. And pagi ni check pun takde apa dah. Risau kejap. Thank youuu awak for responding❤️🫶🏻