Hai mommy2 Saya nak Tanya normal ke mengandung tapi keluar darah macam period

Saya nak Tanya normal ke mengandung tapi keluar darah macam period..saya dah ke hospital doktor tak Ada cakap ape2 pon,doktor hanya scan saje.. Doktor suruh datang balik untuk scan baby blik, sebab hri tu doktor scan tak nampak degupan jantung baby, masa doktor scan tu saya 6w 5d #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Hi awk. Mmg darah banyak mcm period ke? Masa awk scan dh ada kantung tak? Sy alami mcm awk tp lebih kepada spotting & lendir coklat/merah

2y ago

Sama la