Keluar coklat seperti permulaan haid

Hi, saya nak tanya, normal ke kalau sedang hamil 8 minggu then keluar coklat² ? Hari ini dah masuk 3 hari coklat tu kluar. Lepastu kadang kadang ada darah juga tpi darah yg sangat sikit. Da rujuk doc n kasi ubat kuat rahim + time scan ada kantung with baby tp the baby mcm samar-samar nampak sdgkn da 8w. Ada siapa² berpengalaman?

2 Balas

jika keluar darah Di Awal kehamilan xnormal...tp Ada ramai juga yg baby dpt membesar n selamat sehingga lahir...tp MCM Sy, dh 2x pengalaman mcmni berakhir dengan keguguran...tp kalau sis dh jumpa dgn doctor n dh dpt ubat kuatkan Rahim insyaAllah..jika baby menjadi insyaAllah darah Akan stop nanti...mcm sy tkdpt ubat kuatkan Rahim..

1y ago

salam takziah puan.. semoga terus kuat hadapi ujian ni.. apa apa pun terima kasih atas kata ii puan ya.. mari lah kita banyakkan berdoa.. insyaAllah

utk lebih selamat, sebaiknya pergi cek ye. sebab berturut2 jgk tu

1y ago

saya da jumpa doc n dy kasi ubat kuat rahim tp mcm tkde apa² perubahan juga hmm