normal ke hamil 7minggu keluar lendir darah sikit cm benang pastu kuar lendir coklat? risau

da pergi scan baby okey tp keluar lagi #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

3 Balas

pngalamn saya 2x pregnant 2x kluar drh cam benang then selang 2 3 hari kluar drh ketul2 n dua2 miscarriage, now pregnant lg ad kluar drh cam benang jgk trus pergi scan dkt swasta bby ok doc ckp ad heartbeart.. risau jgk hope xkan kgguran lg. sy doa awk baik2 jgk jgn bt kerja brt byk kan rht.

4y ago

terima kasih sis alhamdulillah semuanya baik2 aja mmg kena bedrest benti kerja hehe insya Allah moga murah rezki kita semua

beterusan kluar darah..sampai kluar ketul2 darah..xnormal dah...bedrest sis..

skrg mcm mn sis.. kndgn okay ke?

1y ago

sis boleh tahu ka brapa hari sis kluar darah time tu .