Baby 2 bulan terima suntikan

Saya nak tanya normal ke bayi dua bulan jadi kurang menyusu selepas terima suntikan imunisasi? Baby tak demam cuma kurang menyusu.. sy on formula milk.. bila sy perlu risau? Terima kasih in advance sape yg tlg jawab kan

2 Balas

normal je. just keep offer. tp klau smpai 3 4 hari xnk susu bawak anak pergi check. selagi wrna kencing dia okay xde masalah haaa. picit2 sikit susu kluar dr botol sapu2 kt bibir dia biar dia ade rasa nk balik haaa

Sama la haritu baby cucuk 2 bulan dia mcm kurang menyusu. Tp still ada menyusu cuma tk kerap mcm slalu + dia banyak tido je. Lps beberapa hari baru okay dia menyusu balik mcm biasa