suntikan saringan tibi

Boleh atau tak wanita hamil terima suntikan saringan tibi? kerana baru-baru ni di pejabat saya ada sorang yang kena tibi, jadi kami yang ada berhubung dgnnya kena lalui suntikan saringan tibi daripada hospital. Mohon pencerahan. Terima kasih.

1 Balas

Boleh ja sis . Sy preggy 3rd trimester batuk teruk. Doc buat saringan tibi. Mantox test xsilap nma dia. Dicucuk kt lengan.

5y ago

Ooo... Risau jgk sbb baru sebulan lebih ni. Tq sis atas perkongsian 😊