sedu

saya nak tanya.. normal ke baby selalu sedu..?? kadang tu lepas dia mnyusu dia sedu.. lepas dia cam meleleh air liur tu dia sedu lagi.. normal ke ye..??

16 Balas

Hritu ms sy dkt nicu jg bby sy prem...bile bby sy mengalami sedu selepas menyusu..sy tnye dkt nurse bby sy tu dia tercekik mnum susu ke..atau xckup susu sy bg tgk asyik sedu je....haha..maklumla pestime byk bnda nk kne bljr😅😅dia kata tu normal..bby sedu sbb nk bsr katanye..😅😆✌

Normal tu. Selalu juga my baby, sekarang dah 5 bulan ada juga sedu sekali sekala. Jangan lupa burp kan dia ye lepas menyusu.

Normal sis jgn risau. Kalau kuat sgt sedu bole bg dy air susu skit spya sedu dy kurg or stop.

Normal, bby sy pun masa kecik gitu jgk. selagi x berterusan smpi sejam tu x normal 😅😅

baby sy pun baru 26 hari tp tiap pagi sedu😁 bila cek memang normal la baby sedu

ouh ye ke.. risau gak sebab dia selalu sedu an.. hehe terima kasih ye

baby nak membesar memng sedu.. hahaha saya dh besar bukan baby lagi dah sedu..

4y ago

Hahaha sama laaa

Sis cuba letak kapas basah ats dahi baby..itu petua org tua utk hentikan sedu

5y ago

Tisu pn boleh..sikit je

sis cba ltak krts ptih d dhi ny blng orng bkin hlng sdu.

normal kot rasa nya.baby sy pn dulu cmtu jgk.