bocor

Saya nak tanya mommies2 skalian.. malam ni saya ada kuar sikit air(macam ketuban bocor). Tapi takda rasa sakit sbb due saya pertengahan bulan 9. Adakah itu perkara biasa kebocoran atau memang sudah sampai nak bersalin?

7 Balas

Baik sis pegi hospital , nnti doc scan . Jgn jd mcm jiran saya , dia air ketuban keluar pegi hospital ***** (area kedah) doc suruh balik tdow sbb takda bukaan . Second day air ketuban keluar lg pastu dia pegi hospital lain , tiba2 doc scan air ketuban dh kering & baby lemas terus emrgcy cZer untk selamatkan baby .

Tapi belum ada rasa sakit apa2 sis. Sbb due saya pertenghan bln 9. Bocor skli jer sis, tidak terlalu byk. Lepastu takda lagi dia bocor

Blm rsa sakit ke apa apa hal pun. Refr hsptl trs. Kalau xde prob ok la. Bhya untk kndgn

kne refer doc atau kcmsan sb air ktubn nie boleh bhyakn kndungn jika berkurangn

Tapi belum rasa sakit apa-apa sis.sbb due saya pertengahan bulan 9

Pergi hosp sis. Air ketuban kalau bocor bahaya. Baby boleh kena jangkitan.

refer hospital sis... takut membahayakan kandungan