musykil.

Saya nak tanya la, anak ketiga saya bersalin secara pembedahan. umur anak saya tu nak masuk 4 tahun dah. Persoalan saya, normal ke kalau bekas jahitan bersalin tu kadang² jadi gatal dan terasa nak garu. Masalahnya luka jahitan tu elok dan rapi.. kenapa ye agaknya?

1 Balas

puan kena buat pengesahan di klinik / hosp. utk pastikan tiada jangkitan bahagian dalam jahitan.masa sama cuba sapu lotion / cream utk kurangkan rasa tak selesa