Assalamuailaikum , hai

saya nak tanya kalau2 ada ibu2 yang mengalami pengalaman seperti saya , klo ikt calendr saya dah 8 week , tapi pegi scan 5 w 5 day.. nampak kantung jaa . sebelum ni saya pena gugur 8 week sbb tak ada heartbeat .. ada tak yang mengalami mcm sy , itu normal ke ?

1 Balas

normal sis. awal lg.. scan ikut size janin. sy pernah scan, ikut last period 9w, tp bila scan baru 7 minggu. nanti akan ada REDD pulak. so jgn pening awal² ni.