Sakit gigi

Saya nak tanya. Kalau saya cabut gigi boleh ke? Usia kandungan saya 28 minggu. Bukan apa saya semalaman tak tidur disebabkan sakit gigi. Tak tahan sangat dah 😭

2 Balas

sy dulu mcm tu sis truk sgt2..rupenye antara punca adalah sy xminum susu..lpas sy amalkn susu skit bkurangan...sy jnis xsuka susu..dan sy pksa juga mnum dan hnya HL coklat shj y boleh msuk...sdkit sbyk mmbantu juga...

3y ago

Tq sis. Sye minum juga susu ni sye sampai malam tak boleh tidur sebab terlalu sakit 😭

Tanya doktor sis. Kalau doktor kata boleh, silakan. Tak tahan sakit makan Panadol sis.

3y ago

Tq sis 😭