Line pudar

Saya nak tanya kalau line macam ni positive ke? Period saya dah lewat 5hari. Saya baru kahwin 17hari. #ingintahu

Line pudar
28 Balas

Waktu subur (ovulasi) selalunya 2 minggu selepas tarikh pertama period. itu kalau cycle 28 hari period. Kalau cycle lg panjang, lebih lambat waktu subur. Kalau ikut tarikh nikah, tak mustahil puan bersama waktu subur. Kalau tgk line tu, kemungkinan +ve. Cuba check seminggu lagi. Kalau preg, akan lebih gelap warnanya. Saya ttc 10 tahun. Dah biasa nampak result yg neg... hihi... So, yg dalam gambar nie, bagi saya, kemungkinan besar positif. Tahniah in advance!

2y ago

terima kasih , saya dah buat test semula 2 line