Confirmkan pregnant

Saya nak tanya ., kalau kita da check upt then positif ,, kita boleh terus ke Klinik Kesihatan utk bukak buku pink ke ? Kire tak payah g klinik private utk scan

3 Balas

boleh sis, sy dulu pun mcm tu, test positif dan tunggu 9w trus g buka buku kat kk, scan² dah nmpak jantung.. nk gi awal² org ckap x nampak lgi klau scan.. 😅

2y ago

boleh ya.. saya pun tertanya2 juga mcm mana nak buka buku pink kalau nak kena ke swasta dulu jenuh juga

Selalu kalau pergi kk dia akan just bagi date appointment utk buka buku pink (10 minggu)

2y ago

Utk dptkan date appointment kena ada scan dr swasta mngatakan kita pregnant. And nnt masa buka buku pun akan scan lagi utk 10 minggu punya.

boleh