Checkup

Saya nak tanya, kalau da ada checkup di hospital, still kena teruskan checkup di kk ke? Sbb bulan 3 ni awl bulan ada checkup di hospital. Then tgh bulan pulak checkup di kk. Byknye cuti nk kne guna. Sbb bulan 3 nk pergi holiday. ?

8 Balas

haah , kena pergi .. sbb hospital lain kes .. dkt kk tu checkup pregnancy tiap bulan .. lagipon diorg dikk x tau rekod kes puan dihospital .. jdi x per , check jer .. sya pon 2 kali mcmtu .. check hospital dan check kk

Ya kena pergi..slalu bila kne check kk & hospital kira special kes...bgus doctor pantau kita dgn lebih kerap...memg akn kelam kabut ckit asyik kne cuti..sy sdri pon kne checkup kk & k.pakar hospital.

Saya setiap minggu kena g chekup. Kk ,hospital n klinik desa.. Saya g je sbb doc nk pantau mslh paru2 n sblm ni saya tripled miscarriage.. Redho jelah...

Mengandung kne ikut rawatan.. Sy bercuti hanya balik kpg je bila perlu. Jaga kesihatan cuaca n wabak banyak skrg..

Kena g kk juga sis. Mcm saya pernah hari yg sama jam8pg appoinment d hospital jam 2ptg pulak appoinment d kk

Kene pegi jgk sy pn mcm tu kdang selang brapa hari jer lpas tu appointment kk pulak😆

Yela... Kene pergi la jgk..... Kk kne.. Hosptl kene.. Sy ni kk g klnik pkar g

4y ago

Jgn tarikh sma jela... Hihi...

ye sis.. kene g gak.. sy pn same..