Bersalin Swasta KPJ

Nak tanya, selama ni monthly checkup dekat KK je. Syarat mak bersalin dekat KPJ kena 3 kali checkup dekat hospital. Selalunya KK akan tanya ke nak bersalin dekat mana? Selalunya masa week berapa ye KK akan tanya?

1 Balas

awk inform la kk sndri kata nk bersalin swasta. nnt smbg jela follow up swasta tu. misi akan follow up je jgk biasa dia mtk copy apa dr swasta tu review jugak. tk perlu tunggu nurse tanya pun takpa. cakap je terus