Contraction

Saya nak tanya, kalau contraction tu kan sakit di ari ari sekaligus sakit pinggang dan lubang jubor ke? Haha saya duk cramp2 di situ tapi tak sure la tu kira contraction ke bukan sbb baca org lain rasa perut mengeras dan mcm period pain je. Tapi saya punya perut mengeras tu kalau pegang perut baru tau perut mengeras tapi cramp2 tu mmg terasa lah sampai kebas2 lutut. Pastu lagi satu, kalau ni kira contraction, semalam duk rasa setiap 10minit tapi lepas mandi sebelum nak pi hospital jarak makin jauh pulak hahaha. Confuse.

4 Balas

tak tahu la orang lain tapi Sy mmg rasa mcm period pain. jarak sakit tu dalam 10min wajib ada sekali pastu makin lama makin kerap, 3 4 minit sekali. dah mcm ni baru Sy pegi PAC. haha

11mo ago

main2. haha kita dah nervous dah. apa2 pun semoga Allah permudahkan urusan awk bersalin

cramp lubang jubo tu rasa mcm tgh period tu ke. kan klau tgh period kdg2 rasa mcm tu. mcm nk berak tpi tak berak pun ada. mcm tu eh awk rasa?

11mo ago

EHHH SAMAAA. Kena pegang perut baru "eh perut keras" hahaha main main pulak baby ni yaaa 😂

betoi tu sis ,saya skit di ari ari sekaligus pinggang,and then dkt erea buang air besar pon skit,

lubang jubo? awat kasar sgt "lubang jubo"? sopan la sket sis . dlm ni ade lelaki jgk tau.

10mo ago

ade