beli brg baby

Saya nak tanya ibu2 semua..brg pertama apa y ibu2 beli masa nak start beli barang baby?pada usia kandungan yang keberapa ibu2 beli brg baby? #1st baby #16week

22 Balas

beli bekas dan rak2 nk letak brg baby dlu..beli pyidai bju baby...pastu baru beli baju dan alat2 mandian baby..pastu beli set2 bpantang..tilam baby,breast pump,kelambu baby,car seat baby,thermometer....byk nyer nk kne beli.kandungan 6 bulan ke atas bole start beli sikit2 dh..