Anemia semasa mengandung

Saya nak tanya, dkt sini ada tak ibu2 yg pernah mkn ubat ni? Sye anemia dan dpt ubat ni. Sye dah mkn dlm beberapa minggu tapi masih rasa yg sama jantung laju lps mkn ubat ni, badan jadi tak sedap, pening dan rasa loya. Sye telan dgn air jus delima gulsan. Ada tak yg pengalamannya sama mcm sye. Dan sye nak minta tips utk naikkan hb boleh? #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

Anemia semasa mengandung
42 Balas

saya makan effect nya sembelit mula mula.Lepastu ada tnya nurse yg bgi ubat nie.Dia ada cakap antara paling tinggi iron ZINCOFER nie lah.Effect dia sampai skrng xhilang mual muntah pening loya sembelit tapi lps mkn ubat nie saya biasa kan sulam dengan buah buahan.Alhamdulillah menjadi.Cuma sembelit je tak okay.Saya teruskan makan sebab malas nk tukar ubat😊.