Selamatkah perjalanan jauh utk awal kehamilan ?

Saya nak tanya dan minta pendapat. Kandungan saya usia 12weeks, selamat tak utk diri saya dan kandungan apabila saya perlu perjalanan jauh dari Johor ke Kelantan ? Saya risau dgn kandungan saya tp suami saya suruh pulang sekali krn kami ada majlis kenduri kahwin kami di kelantan (belah suami pula).. #firstbaby #ingintahu

6 Balas

saya kandungan 8week pergi umrah, atas flight 9 jam, naik bas dari madinah ke makkah 5-6jam.. bagi saya ikut pada badan masing2.. saya pun tak larat sampai demam 2 kali.. alhamdulillah Allah jaga.. jgn push diri ya sis, ikut pada gerak hati sendiri, bukan org lain.. insyaallah