mengidam

Saya nak tanya.. Boleh x kalau perut baru nak masuk 4 bulan minum air kelapa n air tebu?

22 Balas

air kelapa sy mnum.. air tebu x mnum..

Hurm... Biasa kalau sy mak n mil kata mnum air kelapa ms kandungan 7bln ke atas sblm due.. mcm air tebu depend tw.. ada org minum air tebu ok xde mslh.. ada org minum air tebu blh sbbkn keguguran n bleeding sbb tajam... Mcm mak sy nye pnglmn dia kt ms preggy dia xleh minum air tebu...dia alami bleeding n keguguran..tu sy xberani ms.preggy nk minum air tebu..pape pn.depend pd bdn msing2. Stiap bdn xsm..ada rahim kuat..ada rahim xkuat..pape pn sis jg dri brbaik k..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Aminnn.. InsyaAllahh.. 😘