confuse

Saya nak Tanya . Boleh ke kalau Tak Ada buku pink kkia tu nak bersalin dekat Private ?? Checkup full private tapi Saya Tak nak bersalin private.. husband suruh bersalin private tapi Saya bersalin government hospital.. Ada yang kata bersalin hospital ni lagi detail dari private hospital .. full checkup di prince court tapi nak bersalin government hospital.. walaupun family company unlimited cover tapi Saya Tak nak terhutang Budi dekat suami.. boleh kan kalau Saya pergi je hospital bila contractions pain ?

1 Balas

Better buat buku pink. As far as i know, in case (mintak dijauhkan) ada apa2 complications, Private akan suruh refer GH.